Ένας ολόκληρος γαλαξίας σε περιμένει να τον ανακαλύψεις! 

Ο δικός μας γαλαξίας. Σύμφωνα με τις πηγές μας: «Η Γη και όλο το Ηλιακό Σύστημα ανήκουν στο γαλαξία και βρίσκονται στις παρυφές του γαλαξία και έτσι αυτός, καθώς τον κοιτάμε κατά μήκος, φαίνεται να σχηματίζει μία γαλακτόχρωμη, φωτεινή λωρίδα από πάρα πολλά αστέρια, που διασχίζει τον ορατό από τη Γη ουρανό από την μία πλευρά του ορίζοντα μέχρι την άλλη το... ‘’milky Way’’. »

Όπως το Milky way κοσμεί το σύμπαν έτσι και εμείς αποφασίσαμε να ομορφύνουμε την καθημερινότητα με αυτό που αγαπάμε περισσότερο: τα αξεσουάρ.  Τα αξεσουάρ είναι αυτά που κάνουν το στιλ διαφορετικό και ενδιαφέρον. Άλλωστε “accessories can make everything better’’ λένε και εμείς  τους πιστεύουμε.  

Κομμάτια που έχουμε διαλέξει αλλά και φτιάξει με πολλή προσοχή, αγάπη και μεράκι συγκεντρώνονται στο www.mymilkyway.gr που θα γίνει το αγαπημένο σου μέρος στον πλανήτη. Η συλλογή μας περιλαμβάνει ξεχωριστά κολιέ για όλες τις περιστάσεις, μοντέρνα και ρομαντικά βραχιόλια, μοναδικά δαχτυλίδια, ιδιαίτερες τσάντες και τις πιο fashionable θήκες κινητών. Ετοιμάσου να σε ρωτάνε: «Από που το πήρες αυτό;»

Αλλά δε σταματάμε εκεί. Ο δικός μας γαλαξίας περιλαμβάνει και κάποιες άλλες στιγμές γεμάτες αστέρια! Συγκεκριμένα, όντως ρομαντικές, σαν κορίτσια και εμείς, δε θα μπορούσαμε να μην έχουμε και μερικές επιλογές για αγαπημένες στιγμές της ζωής μας όπως ο γάμος, η βάφτιση, γενέθλια κοκ. Τα «ιερά μυστήρια» που μας δένουν ΚΑΙ με τους ανθρώπους που επιλέγουμε να κάνουμε οικογένεια, εκτός από τους συντρόφους μας! Τους κουμπάρους και τους φίλους που είμαι δίπλα μας σε κάθε στιγμή. 

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε ένα σύμπαν γεμάτο αστέρια! :)   

Με πολύ αγάπη

Τα κορίτσια του mymilkyway.gr